Ispitivanje sigurnosti; Pampersove pelene, pelene-gaćice i maramice

Ispitivanje sigurnosti; Pampersove pelene, pelene-gaćice i maramice

Pampersove pelene, pelene-gaćice i maramice izrađene su od sastojaka koji su temeljito testirani i dokazano sigurni. Sastojci koje koristimo uobičajeni su u većini pelena pa ih svakoga dana sigurno koristi 25 milijuna djece širom svijeta.

Kad god uvodimo neke promjene u svoje proizvode, koristimo samo sastojke koji su već sigurno korišteni u našim pelenama i maramicama ili su već temeljito testirani i dokazano sigurni.

Jedan primjer ispitivanja koje provodimo je test kompatibilnosti s kožom i testiranje osjetljivosti za Pampersove vlažne maramice. Takav nam test pomaže utvrditi kako koža reagira na losion u našim maramicama te na naš gotov proizvod, vlažne maramice.

Ovaj test se provodi na odraslim osobama za čiju se kožu već zna da je osjetljiva na razne proizvode, uključujući deterdžente, parfeme, proizvode za osobnu njegu, antiperspirante ili dezodoranse, kreme i losione.

Losionom iz naših maramica ili samom vlažnom maramicom prebrišemo manju površinu kože pa usporedimo reakciju na tom dijelu kože s reakcijom na malu dozu destilirane vode ili normalne fiziološke otopine. Ovaj se test već desetljećima koristi za različite potrošačke proizvode raznih tvrtki. U svim testovima na djeliću kože vlažne maramice Pampers dosljedno su pokazale da su prema koži jednako blage kao voda, ne uzrokujući nikakvu iritaciju.

Dok ovi klinički testovi obično uključuju odrasle osobe, stvarno prihvaćanje proizvoda u svakodnevnom životu od strane bebe pod pomnim je nadzorom našeg tima stručnjaka. Tijekom posljednjeg desetljeća objavljen je niz studija i analiza kako bi se javnost upoznala sa sigurnošću, učinkovitošću i mekoćom Pampersovih vlažnih maramica - čak i kod dojenčadi s osjetljivom kožom. Naše je istraživanje, koje je bilo promatrano od strane dermatologa, konzistentno pokazivalo da su naše maramice jednako blage kao uporaba vode i pamučne krpice za pranje.

U studiji objavljenoj 2001. godine u Časopisu Europske akademije za dermatologiju i venerologiju, maramice su čak zauzele niže mjesto na skali potencijala za štetnost prema koži, koja ide od 0 (nikakav) do 3 (visok): 0,831 za maramice u odnosu na 1,019 za vodu i materijale za čišćenje.

Završni korak u sveobuhvatnom sigurnosnom Pampersovom testiranju su praćenje, bilježenje i reagiranje na komentare u vezi sigurnosti koje dobivamo od roditelja koji koriste naše proizvode kod kuće.

Želimo dobivati povratne informacije od obitelji koje koriste naše proizvode, a imamo i obučene stručnjake za odnose s kupcima koji odgovaraju na pozive i e-mailove. Cijenimo povratne informacije koje dobivamo od potrošača jer nam one daju uvid u probleme s kojima se susreću roditelji te pomažu održavati najviše standarde kvalitete proizvoda i zadovoljstva potrošača.

Naši stručnjaci za kvalitetu i razvoj proizvoda tijesno surađuju s našim timovima za brigu o potrošačima, čime se dobiva neprekinuti ciklus povratnih informacija, provjera kvalitete i poboljšanja proizvoda.

Imate li dodatnih pitanja ili nam želite ostaviti povratne informacije o proizvodima, unaprijed vam zahvaljujemo i stojimo vam na raspolaganju.

Vjerojatno će vam se svidjeti i: