Česta pitanja

Za nas u Pampersu zdrav i sretan razvoj vaše bebe glavni je prioritet. Predvodnici smo u dizajnu jednokratnih pelena i istraživanju zdravlja kože već desetljećima. Posvećeni smo tome da vam pružimo sve činjenice, tako da pri korištenju Pampersovih pelena, pelena-gaćica i maramica za vaše maleno ne morate brinuti o sigurnosti.

Ovdje smo naveli odgovore na neka uobičajena pitanja koja dobivamo od roditelja. Ako ne pronađete ono što tražite te još uvijek imate pitanja o Pampersovim proizvodima, nazovite nas na 1-800-726-7377.

Da. Svi Pampersovi proizvodi su dermatološki testirani i sigurno ih svaki dan koristi 25 milijuna beba širom svijeta. Svi materijali u Pampersovim proizvodima - od pelena i pelena-gaćica do maramica - temeljito su evaluirani kako bi bili sigurni i nježni za bebe. Pampers koristi samo sastojke čija je sigurnost za bebe potvrđena. To je Pampersovo obećanje sigurnosti.

Pampers pažljivo bira svaku komponentu svojih pelena, pelena-gaćica i vlažnih maramica prema dvama jednako važnim kriterijima, a to su sigurnost i odlična učinkovitost u podršci čuvanju bebine kože suhom i zdravom. U svakoj fazi razvoja procjenjujemo i ocjenjujemo svaki sastojak kako bismo bili sigurni da je siguran prije nego što dođe u kontakt s bebinom kožom. Koristimo samo sastojke koji su dokazano sigurni za bebe.

Boje u Pampersovim pelenama su sigurne jer sadrže nenadražujuće pigmente čija je sigurnost pažljivo evaluirana. Zbog dokazane sigurnosti za novorođenčad i bebe te čestog korištenja u proizvodima kao što su kontaktne leće i ambalaža za hranu, koristimo ih za zabavne crteže te za naznačivanje različitih komponenti u peleni. U Pampersovim proizvodima ne koristimo disperzivne boje.

Pampers ne dodaje klor u svoje pelene. Mi koristimo proces izbjeljivanja bez elementarnog klora.

Svi Pampersovi proizvodi su dermatološki ispitani i klinički je dokazano da su blagi, čak i za osjetljivu kožu. Štoviše, istraživanja pokazuju da Pampersove vlažne dječje maramice pomažu u održavanju prirodnog pH, te su prema bebinoj koži blaže od vode i krpice za pranje.

Da. Bilo gdje - na igralištu, na hranilici ili na stolu za previjanje - Pampersove maramice nježno i učinkovito čiste sve što je zamrljano. Premda su prvenstveno osmišljene za čišćenje pri mijenjanu pelena, Pampersove su maramice sigurne za korištenje i na drugim dijelovima tijela - uključujući lice - i može se ih koristiti pri svakom mijenjanju pelena. Dermatološki su testirane.

Maramice Pampers Sensitive nemaju mirisa. Dermatološki su testirane i klinički je dokazano da su nježne za kožu kao pamučna vatica s vodom.

Polipropilen je mekano vlakno visokih performansi koje se obično koristi u tekstilima poput onih za sportsku odjeću te u raznim potrošačkim proizvodima i proizvodima za osobnu njegu. Ima dugu povijest sigurnog korištenja u potrošačkim proizvodima. Kao i druge komponente Pampersovih pelena, polipropilen se koristi jer ima pouzdan sigurnosni profil te doprinosi našem dizajnu koji bebi omogućuje udobnost, pristajanje i suhoću.

Vazelin se koristi kao dio losiona na površinskom sloju kao pomoć u održavanju zdrave kože. Mi koristimo farmaceutski - najviši - razred pročišćenog vazelina. Vazelin se koristi u različitim vrstama balzama za usne i medicinskim proizvodima za zdravlje kože.

Ljepila su korištena u pelenama da bi slojevi materijala ostali na mjestu, osiguravajući da sadržaj pelene ostane unutra. Ljepila su smještena daleko od bebine kože. Ova su ljepila temeljito testirana, a njihova je sigurnost i učinkovitost za vašu bebu dokazana.

Ne. Ne dodajemo prirodni gumeni lateks.

Ne. Ne dodajemo formaldehid.

Ne. Ne dodajemo parabene.