Pampers: Sigurno dizajniran za sretne, zdrave bebe

Pampers: Sigurno dizajniran za sretne, zdrave bebe

Znatno prije prvih koraka ili osmijeha, sigurnost djece je prioritet br. 1 za mame. Pampers je posvećen istom cilju. Nište nije važnije Pampersu od sretnog, zdravog razvoja vašeg djeteta.

OBEĆANJE SIGURNOSTI

Pampersovo obećanje sigurnosti:

  • Check Sretan i zdrav razvoj djece naš je najveći prioritet
  • Check Svi su Pampersovi proizvodi i u njima korišteni materijali dermatološki ispitani te prolaze rigorozne procjene sigurnosti i efikasnosti prije nego što dođu u dodir s bebinom kožom.

Mame i zdravstveni stručnjaci u jednakoj se mjeri već dugo oslanjaju na Pampers i njegove sigurne, kvalitetne pelene, pelene-gaćice i maramice - i to s dobrim razlogom. Još od 1961. Pampers predvodi inovacije na polju jednokratnih pelena i istraživanja o zdravlju kože s posebnim naglaskom na sigurnost. Na tim temeljima i danas nastavljamo osmišljavati proizvode koji će bebama pružiti udobnost, pristajanje i suhoću, brinući pritom da svaka komponenta naših proizvoda bude visoke kvalitete.

Svaki od naših proizvoda razvijen je s posebnom pažnjom i prošao je sigurnosne provjere na svakom stupnju svojeg razvoja. Doznajte više o našim proizvodima i njihovim značajkama - pogledajte detaljni prikaz Pampersovih pelena, Pampersovih pelena-gaćica i Pampersovih vlažnih maramica.

Imate pitanja? Posjetite našu stranicu s odgovorima na najčešća pitanja.

Imate li dodatnih pitanja ili nam želite ostaviti povratne informacije o proizvodima, unaprijed vam zahvaljujemo i stojimo vam na raspolaganju.

Vjerojatno će vam se svidjeti i: