the pampers promise safety for your baby

Pampersovo obećanje: Sigurnost bebe

Naše obećanje
Za nas u Pampersu ništa nije važnije od bebine sigurnosti. U potpunosti možete računati na to da ćemo vam pružiti sigurne, visokokvalitetne proizvode koji će vam pomoći u zaštiti i brizi za dijete, kao što bismo to učinili za svoje. Naš znanstveno utemeljeni proces ključ je našeg nastojanja u sigurnom poboljšanju života beba i njihovih obitelji.

Izbjegavamo određene sastojke
Naš sigurnosni postupak prvenstveno izdvaja sve sastojke proizvoda za bebe i djecu koji bi se mogli smatrati nesigurnim.

Mi postavljamo pitanja
Kao znanstvenici i kao roditelji, počinjemo sa zdravom dozom sumnje u sigurnost nekog sastojka.

Razumijemo da će se ti sastojci upotrebljavati u proizvodima za bebe, a ako nismo uvjereni u njihovu sigurnost, ne upotrebljavamo ih.

Definiramo sigurnosni raspon
Za svaki sastojak koji upotrebljavamo definiramo sigurnosnu razinu istim znanstvenim procesom koji upotrebljavaju regulatorne agencije širom svijeta (FDA, EPA, WHO, EU itd.).

Utvrđujemo sigurnu upotrebu proizvoda
U Pampersu i P&G-u, više od 700 znanstvenika i stručnjaka radi s vodećim zdravstvenim stručnjacima – kao što su pedijatrijski dermatolozi – kako bi se osiguralo da Pampersovi proizvodi zadovoljavaju sve svjetske sigurnosne i regulatorne zahtjeve.

Ocjenjujemo sve sastojke u konačnom proizvodu kako bismo potvrdili da je njihova stvarna uporaba unutar sigurnog raspona za potrošače i okoliš. Provodimo temeljito ispitivanje kako bismo mamama omogućili doživljaj naših proizvoda u stvarnim situacijama i pridržavamo se najviših standarda za sigurnost, izvedbu i kvalitetu.

Pratimo upotrebu i nove informacije
Kada su u pitanju naše bebe, ništa ne prepuštamo slučaju. Čak i nakon što su proizvodi finalizirani i dalje ih nadziremo u trgovinama uz pomoć naših organizacija za odnose s korisnicima te preko proizvodnih provjera i provjera tržišne kvalitete.

Vjerojatno će vam se svidjeti i: