Pampersovo obećanje sigurnosti

Image-01

Baš kao i vama, i nama je sigurnost vaše bebe na prvom mjestu.

Od odabira materijala do ispitivanja, svoje obećanje sigurnosti svakodnevno primjenjujemo u tri faze kako bismo zajamčili ne samo učinkovitost, nego i udobnost i sigurnost za vašu bebu:

1. faza: Odabir materijala. Jer sigurne pelene započinju sigurnim materijalima.

Prije nego što postanu dio Pampersovih pelena, materijali koje upotrebljavamo podvrgavaju se rigoroznom odabiru. Svaka komponenta ima specifičnu funkciju te mora osigurati učinkovitost, kao i udobnost i sigurnost za vašu bebu.

Image-02

Naši istraživači surađuju s pedijatrima, pedijatrijskim dermatolozima i toksikolozima kako bi provjerili sigurnost materijala i svih naših gotovih proizvoda za bebe.

Image-03

Naši materijali strogo su usklađeni sa sigurnosnim zahtjevima Znanstvenog odbora za sigurnost potrošača EU-a, SCCS/1564/15 koji se tiču sigurne upotrebe tvari.

Naši materijali strogo su usklađeni sa sigurnosnim zahtjevima Znanstvenog odbora za sigurnost potrošača EU-a, SCCS/1564/15 koji se tiču sigurne upotrebe tvari.

Više informacija o tome što sve sadrže (kao i što ne sadrže!) naše pelene potražite ovdje.

2. faza: Proizvodnja. Ključna faza koju kontroliramo od samog početka do kraja.

Baš kao i roditeljima, i nama je prioritet bebina sigurnost. Zbog toga neke važne stvari, kao što je proizvodnja naših pelena, ne volimo delegirati drugima. Pampers® svoje pelene proizvodi isključivo u vlastitim tvornicama (smještenima u Europi). Nama je to od ključne važnosti. Aktivno pratimo svaku fazu proizvodnje kako bismo osigurali kvalitetu i sigurnost svojih proizvoda:

Image-04

Svaku pelenu neprekidno prate kamere i preko 500 senzora.

Image-05

Svakoga se dana preko 120 pelena izdvaja s proizvodnih linija kako bi se na njima izvršilo preko 2.000 provjera.

3. faza: Ispitivanja u tijeku. Za sigurne, certificirane pelene koje brinu o bebinoj koži.

Image-06

druga opcija obećanja marke, certifikat oeko tex za pojedine zemlje, popis, maženje s mamom

Image-08

Pampersove pelene klinički su i dermatološki ispitane. Osiguravamo da ih se može upotrebljavati s potpunom sigurnošću i da vode računa o koži vaše bebe.

Image-09

Svaki tjedan više od 1.200 obitelji posjeti naš centar za razvoj i istraživanje gdje upotrijebe do 2 milijuna pelena godišnje i dijele s nama svoje povratne informacije.

Image-10

Jeste li znali?

Preko 700 znanstvenika diljem svijeta svakodnevno radi na Pampersovim pelenama i surađuje s neovisnim zdravstvenim stručnjacima (toksikolozima, pedijatrima i dermatolozima) kako bi dizajnirali najbolje moguće dječje pelene. Oni sudjeluju u svakoj fazi dizajna pelena.

Neprekidno slušamo roditelje: ako imate bilo kakav komentar ili upit, jednostavno nam se obratite na 01/6690-330.

Pristanak na kolačiće