Pampersovo obećanje: Sigurnost za vašu bebu

Pampersovo obećanje: Sigurnost za vašu bebu

Naše obećanje

Već više od 50 godina roditelji se u njezi svojih beba oslanjaju na Pampers. Trudimo se zaslužiti ovo povjerenje svaki dan pružanjem sigurnih, visokokvalitetnih proizvoda koji će vam pomoći u zaštiti i brizi za vašu bebu.

Koristimo sigurne, nježne sastojke za pelene

Pampersove pelene, pelene-gaćice i maramice dermatološki su testirane. Napravljene su od sastojaka koji su podrobno ispitani i dokazano sigurni. Surađujemo smo s vodećim pedijatrima, pedijatrijskim dermatolozima i stručnjacima za sigurnost kako bismo bili sigurni da su materijali koje koristimo u svojim proizvodima sigurni za bebe. Sastojci koje koristimo uobičajeni su u većini pelena, pelena-gaćica i vlažnih maramica te ih svaki dan sigurno koristi 25 milijuna djece širom svijeta. Da biste saznali više o tim sastojcima, pročitajte naš članak o tome što sadrže Pampersove pelene, pelene-gaćice i vlažne maramice.
Kao znanstvenici pa i roditelji, svemu pristupamo uvijek sa zdravom dozom skepticizma o sigurnosti sastojaka. Izdvajamo sve sastojke koje bi se moglo smatrati nedovoljno sigurnima za proizvode namijenjene djeci i bebama. Ako ne smatramo da je sastojak siguran, nećemo ga koristiti.

Definiramo sigurno korištenje proizvoda

Pridržavamo se najviših, najstrožih globalnih sigurnosnih standarda koje su propisale vodeće organizacije širom svijeta. Definiramo sigurne razine za svaki sastojak koji koristimo koristeći isti znanstveni postupak koji koriste regulatorna tijela diljem svijeta, kao što su WHO, EU, EPA i FDA.

U Pampersu i P&G-u više od 700 znanstvenika i stručnjaka radi s vodećim zdravstvenim stručnjacima, kao što su pedijatri i pedijatrijski dermatolozi, kako bi se osiguralo da naši proizvodi za bebe zadovoljavaju sve sigurnosne i regulatorne zahtjeve širom svijeta.

Mi također ocjenjujemo sve sastojke u svojim gotovim proizvodima kako bismo potvrdili je li njihova stvarna upotreba u sigurnim granicama za potrošače i okoliš. Provodimo opsežna testiranja kako bi se omogućilo mamama da isprobaju koristiti naše proizvode u realnim situacijama, te da bi ti proizvodi bili u skladu s najvišim standardima za sigurnost, učinkovitost i kvalitetu.

Pozorno pratimo sigurnost i kvalitetu

Kada je riječ o djeci, sigurnost je naš glavni prioritet. Čak i kad razvoj proizvoda završi, mi i dalje pratimo njihovu sigurnost i kvalitetu. Imamo pouzdane sustave nadzora kvalitete tijekom procesa proizvodnje, provodimo provjere tržišne kvalitete u trgovinama te pozorno slušamo povratne informacije i pitanja od mama i tata koji kupuju naše proizvode kad se oni obrate našem timu za brigu o potrošačima. Imate li bilo kakvih dodatnih pitanja, nazovite nas na 1-800-726-7377.

Vjerojatno će vam se svidjeti i: