Imaš zgodnu tata-priču? Pampers Pants i dm te nagrađuju!

Svatko tko se prepoznaje u tata-timu sigurno ima bezbroj zgodnih priča za podijeliti, jer očinstvo je puno iznenađenja, smiješnih, a ponekad i dirljivih trenutaka. U slavu svih tata, Pampers Pants nagrađuje čak deset najzanimljivijih priča godišnjom zalihom Pampers Pants pelena-gaćica.

Pampers Pants pelene-gaćice odličan su izbor za aktivne bebe koje ne prestaju istraživati zahvaljujući jednostavnom i brzom sistemu navlačenja i svlačenja, te širokoj traci koja zadržava pelene-gaćice na mjestu bez obzira na aktivnosti. Uz to čuvaju kožu suhom do 12 sati, kao što očekujete od Pampers pelene.

U ovogodišnjoj kampanji s Goranom Ivaniševićem Pampers Pants slavi očeve i naglašava njihovu važnu ulogu u emocionalnom razvoju djeteta. Osim glavnog spota posvećenog svim tatama s mrvicu naglašenijim zaštitničkim instinktom, Goran Ivanišević novopečenim je tatama posvetio i niz kratkih savjetodavnih videa „Tata na svom terenu“, a sve ih možete pogledati na YouTube kanalu Pampers Hrvatska.

Ako si i ti majstor tata-servisa, i prepoznaješ se u tata-timu, posjeti dm poslovnice te saznaj kako objaviti svoju tata-priču. Možda baš ti osvojiš jednu od 10 godišnjih zaliha Pampers Pants pelena-gaćica.

Pristanak na kolačiće