Zašto su vlažne maramice Pampers Sensitive učinkovite

Nakon više od 50 godina stvaranja proizvoda za bebe, Pampers razumije da zadovoljavanje bebinih potreba kod mijenjanja pelena uglavnom počinje i završava s onim što se sviđa mamama.

Zato Pampers provodi kontinuirano istraživanje kako bismo bili informirani o navikama i postupcima koje mame primjenjuju u svojim jedinstvenim rutinama mijenjanja pelena. Naše istraživanje pokazuje da je prioritet mama prilikom mijenjanja pelena osigurati da je guza njihove bebe čista i da njihova osjetljiva koža nije oštećena.

Postoje četiri glavna faktora koja utječu na to koliko dobro vlažne maramice čiste. Zajedno, oni osiguravaju da vlažne maramice za bebe učinkovito omogućuju nježno čišćenje bebine kože.

Deblja, bogatija vlažna maramica Vlažne maramice Pampers New Sensitive pružaju znatno poboljšano nježno čišćenje kože u odnosu na raniji proizvod, bez ugrožavanja mekoće i bez osjećaja hrapavosti za bebu. Da bi se to postiglo, Pampers je sjedinio mješavinu mikrotankih i debelih trilobalnih vlakana, zajedno s okruglim vlaknima, s ciljem čišćenja i nježnog uklanjanja ostataka fekalija i urina iz kože.

Rezultat je nova vlažna maramica s velikim i malim vlaknima s malim udubljenjima koja stvaraju teksturu u maramici što omogućava brzo i učinkovito uklanjanje nečistoće s manje trljanja.

Uz tako mnogo mijenjanja pelena dnevno, tijekom ovog umrljanog posla mamama je potrebna zaštita ruku. Mame se oslanjaju na vlažne maramice s pravom kombinacijom fleksibilnosti i debljine.

Fleksibilna vlažna maramica pomaže mamama da čiste pregibe i nabore na bebinoj koži, ali također omogućuju lako rukovanje i kontrolu. Deblja vlažna maramica daje mami dodatnu razinu zaštite ruku prilikom mijenjanja pelena. Vlažne maramice Pampers New Sensitive deblje su kako bi povećale pouzdanje u izdržljivost i zaštitu njezinih ruku.

Prava struktura Dizajn ojačanih vlakana povećava površinu podloge za više od 40 posto po gramu supstrata (u odnosu na postojeću tehnologiju za vlažne maramice Pampers Sensitive). To omogućava roditeljima da bebinu osjetljivu kožu nježno očiste s manje brisanja.

Veće upijanje Sva ova poboljšanja kod vlažnih maramica Pampers New Sensitive oblikovana su kako bi pružila nježnije čišćenje nego prije. Roditelji se mogu još više pouzdati da će vlažne maramice Pampers New Sensitive čistiti s manje brisanja, a da će i dalje biti nježne za bebniu osjetljivu kožu. Napredni dizajn svakim pokretom nježno uklanja daleko više prljavštine.

Poboljšani dvodijelni proces čišćenja Kad roditelji upotrebljavaju najnovije vlažne maramice Pampers New Sensitive s mekom teksturom s udubljenjima (Soft Grip Texture™), oni sudjeluju u dovdijelnom procesu – makro i mikro čišćenje. Prvom vlažnom maramicom na površini dječje kože odvija se makro čišćenje. Pritom podloga djeluje kao stotine malih mekanih četkica koje fizički uklanjaju prljavštinu na koži. Osim toga, svaka vlažna maramica pažljivo je formulirana s nježnim losionom za čišćenje na bazi vode koji se oslobađa kad vlažna maramica dotakne kožu bebe. Jedinstvena svojstva losiona skidaju dodatne nečistoće na koži. Svakim korakom prljavština se apsorbira u vlažnu maramicu.

Mekoća Iako je čišćenje poboljšano, vlažne maramice i dalje zadržavaju svoju nježnu mekoću i fleksibilnost. Jedna od mjera potencijalne mekoće na koži jest njezin koeficijent trenja – što je mjera hrapavosti površine.

Vlažne maramice Pampers New Sensitive mogle su zadržati svoj trenutačno niski koeficijent trenja. U usporedbi s drugim vlažnim maramicama na tržištu, vlažne maramice Pampers New Sensitive imaju niži koeficijent trenja u odnosu na druge vodeće konkurentne vlažne maramice.

Pristanak na kolačiće