Jeste li koristili „Bebin kalendar dohrane“?

Edukativna mobilna aplikacija, Bebin kalendar dohrane na jednostavan i pregledan način predstavlja preporučen plan uvođenja novih namirnica u djetetovu prehranu u dobi od šest mjeseci do dvije godine života.

Pampers kao ponosni sponzor aplikacije „Bebin kalendar dohrane“, omogućuje besplatno korištenje aplikacije u cjelosti. Pampers korisnici za otključavanje čitavog sadržaja aplikacije mogu korisiti kod: BKDPAMPERS2021

Osobitost aplikacije je i njena mogućnost personalizacije: upisom imena, datuma rođenja i spola djeteta aplikacija se pretvara u osobni kalendar dohrane djeteta koji će sadržavati omiljene namirnice i recepte u bebinoj listi favorita. Tražilicom se mogu filtrirati  skupine namirnica prema dobi djeteta ali i prema bebinom semaforu i reakcijama djeteta na određene namirnice i jela.

Kalendar dohrane služi kao informacija roditeljima te ga se nije nužno pridržavati. Njegov zadatak je roditeljima dati informaciju o tome kada, ako to žele, mogu pojedinu namirnicu uvesti u prehranu svoga djeteta. Kalendar dohrane je informativna podloga za kreiranje i definiranje djetetove dohrane.

Pristanak na kolačiće