Kako gaćice za odvikavanje od pelena pomažu kod navikavanja na tutu

Je li se vaš mališan počeo privikavati na tutu? To bi moglo biti vrijeme da se odbace pelene i počnu upotrebljavati gaćice za odvikavanje od pelena! Evo kako gaćice za odvikavanje od pelena mogu olakšati privikavanje na tutu.

1. One mogu podići pouzdanje vašeg djeteta

Gaćice za odvikavanje od pelena pružaju psihološku prednost mnogoj djeci. Djeca će se početi osjećati odraslijima ako njihove gaćice za odvikavanje od pelena budu slične onima koje nose mama ili tata. I ne samo to: Mijenjanje gaćica za odvikavanje od tute bez pomoći drugih potiče osjećaj samostalnosti.

2. Ubrzavaju prijelaz

Gaćice za odvikavanje od pelena također su osnova međufaze prijelaza na donje rublje, jer po dizajnu podsijećaju na donje rublje i omogućavaju vašem djetetu da osjete kada se pomokre.

No dok vaše dijete ne bude bilo suho satima bez tuđe pomoći, izbjegnite problem tako da upotrebljavate gaćice za odvikavanje od pelena.

Lako se upotrebljavaju

Gaćice za odvikavanje od pelena lako možete upotrebljavati i vi i vaše dijete. Dizajnirane su tako da se mogu skinuti i staviti, a neke imaju i spojnice za brzo skidanje.

One potiču na upotrebu toaleta

Pelene su napravljene tako da ih dijete ne može skinuti. Gaćice za odvikavanje od pelena omogućit će vašem djetetu da ode u toalet i brzo skine gaćice.

Gaćice za odvikavanje od pelena mogu spriječiti da se dijete pokaka, pa će vaše dijete moći osjetiti da su njegove gaćice mokre i naučit će da su suhe i čiste gaćice mnogo udobnije od mokrih i prljavih!

Pristanak na kolačiće