Vlažne maramice Pampers pružaju zaštitu i osiguravaju vrhunsku čistoću za vašu bebu

Vlažne maramice Pampers

Zahvaljujući jedinstvenoj formuli, vlažne maramice Pampers® obnavljaju prirodni pH bebine kože bolje od tradicionalnih metoda čišćenja, što je pomaže zaštititi od crvenila i iritacija. A budući da sadrže 0% alkohola i boja, možete biti sigurni da osjetljiva koža vaše bebe dobiva njegu kakvu zaslužuje.

Obična pamučna vata ili krpica i voda možda su nekad bili dovoljni za čišćenje bebine kože ispod pelena. Međutim, premda te metode mogu osigurati čistoću, one ne štite bebinu nježnu kožu jednako učinkovito kao vlažne maramice Pampers®.

Vaša beba rađa se s visokom pH vrijednošću kože, koja se u prvih nekoliko mjeseci spušta na normalnu razinu. Održavati tu idealnu pH razinu znači održavati nježnu kožu vaše bebe čistom i zdravom. Mnogo je toga, uključujući stolicu, što može nadražiti nježnu kožu vaše bebe, a tu u igru ulaze vlažne maramice Pampers®.

Za razliku od pamuka i vode, vlažne maramice Pampers® svojom jedinstvenom formulom na bazi vode, neutraliziraju štetne nečistoće i vraćaju pH vrijednost bebine kože na prirodnu razinu.

Pamučna vata i voda ili obične vlažne maramice u usporedbi s vlažnim maramicama Pampers
Prednosti odabira vlažnih maramica Pampers®

Posebna tkanina koja sadrži vlakna biljnog porijekla:

  • mekana tkanina prikladna i za najnježniju kožu,

  • dovoljno čvrsta da se može nositi s rijetkom stolicom.

Dermatološki testirani sastojci na bazi vode:

  • 99% pročišćene vode za bolje čišćenje tragova rijetke stolice i ublažavanje trenja,

  • blage površinski aktivne tvari koje pomažu da se tragovi rijetke stolice uklone u manje poteza,

  • 0% alkohola i boja tako da su prikladne čak i za najosjetljiviju kožu.

Zaštita prirodne pH vrijednosti pelenskog područja bebine kože izuzetno je važna jer pomaže spriječiti nadraženost kože i crvenilo što kombinacija pamučne vate i vode sama po sebi ne može zajamčiti.

Jedinstvena formula vlažnih maramica Pampers® štiti prirodni pH osjetljive kože vaše bebe svaki put kad mijenjate pelenu.

Pristanak na kolačiće