Pampers Splashers

Pristaju kao kupaće gaćice - Štite kao Pampers*
Pampers Splashers
  1. Pelene

Vaše se maleno sada može sretno brčkati u jednokratnim kupaćim pelenama-gaćicama Pampers Splashers. Pampers Splashers ne kupe vodu kao obične pelene, pa se beba u njima osjeća udobno – bez obzira jesu li mokre ili suhe. Dvostruke trakice koje sprečavaju curenje tijesno prianjaju oko nožica kako bi pomogle zadržati mokraću i stolicu unutar pelene te pružiti sigurnu zaštitu u vodi, što pelene-gaćice Splashers čini idealnima za bazen, plažu, vodene parkove i slična mjesta. Samo Pampers Splashers ima u potpunosti rastezljiv dio oko struka koji pristaje kao kod pravih kupaćih gaćica, pa se ove pelene-gaćice lako oblače i svlače – čak i kada su mokre. Nadalje, lako se trgaju sa strana kako bi se olakšalo brzo skidanje s manje nereda, a zahvaljujući zanimljivim sličicama nadahnutima plivanjem koje prekrivaju cijelu pelenu izgledaju poput pravih kupaćih gaćica. Pampers Splashers učinit će vodene aktivnosti još zabavnijima.

*štite od curenja iz pelene u vodi

Ne upijaju vodu

Brčkaj se do mile volje. Za razliku od običnih pelena, Pampers® Splashers pružaju zaštitu u vodi a pritom neće nabubriti, pa beba može uživati u vodenim aktivnostima.

Dual Leak-Guard Barriers®

Za pouzdanu zaštitu u vodi. Pelene-gaćice Pampers Splashers imaju Dual Leak-Guard Barriers – dvostruke trakice koje sprečavaju curenje tijesno prianjajući oko nožica. Tako pomažu zadržati mokraću i stolicu unutar pelene.

Potpuno rastezljiv pojas

Samo pelene-gaćice Pampers Splashers imaju u potpunosti rastezljiv dio oko struka koji pristaje kao kod pravih kupaćih gaćica, pa se lako navlače i svlače – čak i kada su mokre.

Lako trganje sa strana

Za brzo i jednostavno skidanje. Pelene-gaćice Pampers Splashers imaju bočne šavove koje je lako potrgati kada dođe vrijeme za to.