Osnovni savjeti za darivanje za bebu: zabavna mjesta održavanja darivanja za bebu

Ellen Neuborne Možda se pitate kako odabrati zabavno i praktično mjesto na kojem ćete održati darivanje za bebu. Važno je odabrati pravo mjesto, a to treba učiniti već na početku planiranja zabave. Kada zavolite neko određeno mjesto, nije lako promijeniti odluku.

Mogli biste odabrati nešto tradicionalno – restoran ili svoju kuću/stan. No ako želite da vaša proslava bude jedinstvena i kreativna, mogli biste uzeti u obzir mnoga druga originalnija mjesta koja će biti zabavnija za održavanje darivanja za vašu bebu.

1. Botanički vrtovi

Ako vaš grad ili selo ima takav vrt, on bi mogao biti prekrasno mjesto puno divnih miomirisa kojima će biti zadivljeni vaši gosti. Botanički vrtovi obično imaju prostrana mjesta – staklenike ili paviljone – koja se mogu prilagoditi za proslavu darivanja za bebu.

To je super ideja, posebno za toplijih mjeseci. Za dekoraciju ne morate brinuti, to će učiniti majka priroda! Ako razmišljate o takvom mjestu, što prije potražite takvo slobodno mjesto. To su popularna mjesta za vjenčanja i druge veće zabave, pa bi bilo dobro da na vrijeme rezervirate!

Pročitajte svoj primjerak ugovora kako bi vam bilo jasno sve oko cijena, uvjeta i onog što domaćin može ponuditi u slučaju lošeg vremena.

2. Umjetničke galerije

Umjetnost je izvanredna kulisa svakog posebnog događaja. Galerije su često opremljene za ugošćavanje zabava i proslava, a darivanje za bebu u umjetničkom okruženju moglo bi stvarno djelovati elegantno i kreativno.

Uzmite u obzir, primjerice, galeriju nekog lokalnog umjetnika ili fotografa, ili galeriju s izložbom koja je usko povezana s talentima i hobijima buduće mame. Ako se odlučite za galeriju, obavezno pitajte vlasnika ima li stolica, jer se gledanje izložbi obično radi stojećki.

3. Mjesta na kojima se mogu praviti vlastite majstorije

Ako ste ikad s djetetom u nekom ateljeu napravili neku posudu ili mu dali da oboji tanjur, već imate jednu od opcija za odabir mjesta održavanja proslave. Kombinirajte mjesto i aktivnosti tako da se proslava održi u nekom ateljeu u kojem možete napraviti neke svoje rukotvorine.

Mnogi takvi ateljei iznajmljuju svoj prostor, posebno tijekom večeri, ali samo za privatne zabave za odrasle. Tamo gosti mogu napraviti svoje rukotvorine ili suvenire za bebu ili jedno i drugo.

4. Knjižnica

Kao mjesto održavanja proslave možete odabrati zajedničku prostoriju u knjižnici ili nekoj drugoj javnoj zgradi. Ti prostori su obično vrlo lijepo uređeni i mogu vam dati ideje za ukrašavanje. Obavezno se raspitajte o pravilima za donošenje hrane i puštanju glazbe (posebno ako se radi o knjižnici).

Bez obzira na to koje mjesto odaberete, ne zaboravite da se radi o proslavi za bebu. Zatim se, kod biranja lokacije, raspitajte o mogućnostima sjedenja, WC-ima, mogućnosti pristupa i parkingu.

Odabir lokacije nije samo jedna od zanemarivih točaka na vašem popisu – pravo mjesto može bitno utjecati na ugođaj vaše proslave! Nemojte biti uskog razmišljanja, nego uzmite u obzir i neke originalne ideje i odaberite mjesto zbog kojeg će vam proslava ostati u posebnom sjećanju.

Pristanak na kolačiće