Pampersovi trudnički tečajevi

Úvodní obrázek; Seriál předporodních kurzů PampersOzdoba

Ovu seriju od devet epizoda vode američke stručnjakinje za porodništvo, a novi će roditelji u njoj naći iscrpne informacije o svim fazama donošenja bebe na svijet: od trudova i različitih faza porođaja do dojenja i pedijatrijskih pregleda.

ikona
Devet tečajeva koje možete pogledati kad god želite
ikona
Stručni savjeti dvije stručnjakinje s područja porodništva
ikona
Iskustva iz stvarnog života pet budućih roditelja

Pogledajte naše tečajeve

ikonaBesplatno se prijavite za pristup seriji na temu porođaja!
Video
Tjelesne promjene i trudničke tegobe:

Heidi Rice, medicinska sestra i edukatorica specijalizirana za temu porođaja daje savjete o tome kako se nositi sa svim problemima, od mučnina do žgaravice, kako bi vam trudnoća prošla što jednostavnije.

Video
Zdravlje i prehrana u trudnoći:

Naučite kako brinuti o sebi i svojoj bebi uz zdravu, uravnoteženu prehranu i program tjelovježbe tijekom cijele trudnoće.

Video
Priprema za porođaj:

Saznajte što možete očekivati i kakvu podršku trebate tijekom porođaja. Plan će vam pomoći da se mentalno i tjelesno pripremite za porođaj i moguća usputna iznenađenja.

Video
Trudovi i porođaj (1. dio):

Naučite kako prepoznati znakove pripreme tijela za porođaj i znakove rane faze porođaja. Upoznajte se s tijekom porođaja, kako izgleda, kakav je osjećaj, što vaše tijelo prolazi na početku tog procesa.

Video
Trudovi i porođaj (2. dio):

Prijelazna faza je posljednja faza porođaja, najbrži i najintenzivniji dio procesa koji završava kad ste spremni tiskati. Otkrijte savjete o tome što činiti tijekom i neposredno nakon porođaja.

Video
Što se događa odmah nakon porođaja:

Alisa Williams, medicinska sestra i savjetnica za dojenje, objašnjava što se događa u rađaonici neposredno nakon rođenja djeteta, od pretraga kroz koje prolazi novorođenče do njegova izgleda.

Video
Hranjenje bebe:

Saznajte koju količinu mlijeka treba vaše novorođenče, koje su prednosti dojenja za majku i dijete, o ulozi pomagača, kako pravilno dojiti, kako se izdajati i čuvati mlijeko, o različitim vrstama formula i još mnogo toga.

Video
Bebin dolazak kući:

Saznajte više o mijenjanju pelena, plaču, smirivanju, spavanju i ostale općenite savjete o sigurnosti kako biste svoj dom pripremili za dijete.

Video
Razdoblje babinja:

Zdravo dijete treba zdravu mamu. Naučite više o četvrtom tromjesečju, brzim tjelesnim i emocionalnim promjenama kroz koje prolaze nove majke i kako prepoznati što je normalno.

ikonaBesplatno se prijavite za pristup seriji na temu porođaja!

Naše američke stručnjakinje za porodništvo

Heidi Rice

Heidi Rice: Heidi je medicinska sestra iz SAD-a s više od 17 godina iskustva. Bavila se bolničkom i izvanbolničkom pedijatrijskom skrbi, primarnom pedijatrijskom zdravstvenom zaštitom te edukacijom na temu porodništva i javnog zdravstva. Četiri je godine radila za udrugu Childbirth Education Association, gdje je radila s majkama, bebama i djecom u svim fazama razvoja.

Alisa William

Alisa je medicinska sestra, savjetnica za dojenje i edukatorica koja obučava medicinske sestre i radi s obiteljima u SAD-u već više od 30 godina.

Alisina stručna područja su dojenje, edukacija te razvoj primaljstva u bolnicama i u zajednici.

Iskustva

„Pampersova edukativna serija o porođaju bila je vrlo informativna i korisna. Novopečeni roditelji moraju puno toga naučiti. Ova je serija vrlo dobro strukturirana, lako je pratiti i razumjeti svaku temu, a voditeljice su vrlo stručne. Posebno su mi se svidjeli akronimi za lakše pamćenje dobivenih informacija.”

Podijeljeno 3. 6. 2020.

„Sviđa mi se! Bilo je vrlo informativno. Svidjela su mi se pitanja i odgovori, ali i demonstracije. Serija mi je pomogla da saznam što očekivati i kako se nositi s tim. Hvala vam što ste ponudili ove besplatne tečajeve.”

Podijeljeno 2. 6. 2020.

Pristanak na kolačiće