Zadnje pripreme pred bebin dolazak za još nezaboravnije uspomene

Neka bude posebno Iako se ne može predvidjeti koliko dugo će trajati vaš porod, kako će se odvijati ili kakav će biti trenutak rođenja, vrijedi razmisliti o atmosferi u rađaoni te o tome kako želite provesti svoje prve minute kao obitelj. Želite li prigušena svjetla? Je li glazba nešto što biste željeli da beba čuje kad prvi put doživi vanjski svijet?

ISKORISTITE DAN Rođenje vašeg djeteta bit će trenutak koji ćete zapamtiti za ostatak svog života. Poželite svom malenom najbolju dobrodošlicu u svijet puštajući umirujuću glazbu i provjeravajući jesu li svjetla u rađaoni prigušena za njegov dolazak. I dok je jedina stvar koju ćete željeti nakon rođenja djeteta prilika za dug san, pazite da kasnije, nakon što ste se odmorili i osvježili, iskoristite priliku za obilježiti ovu značajnu prigodu te ju učinite trenutkom za pamćenje. Evo nekoliko jednostavnih savjeta koji će vam pomoći da maksimalno iskoristite ovaj događaj koji će vam promijeniti život:

• Zamolite tim za rađanje da napusti sobu nakon što su svi postupci obavljeni, tako da vaš partner i vaša nova beba možete uživati ​​u dragocjenom, privatnom zajedničkom trenutku. • Neka vaš partner kod kuće stavi bocu šampanjca da se hladi za zdravicu nakon porođaja. • Javite radosnu vijest svojim najbližim prijateljima i rodbini. • Uživajte u prvom oblačenju svog novorođenčeta u onu slatku malu odjeću za odlazak kući koju ste odabrali prije nekoliko tjedana. • Naposljetku, oduševljavajte se bebinim savršenstvom i čestitajte sami sebi na dobro obavljenom poslu!

Pristanak na kolačiće