Čuvanje uspomena - stvari koje ćete imati uza se na porodu - slike za dobar ugođaj

Posljednje pripreme Čak i ako niste osoba za popise, bilo bi dobro imati jedan da prekrižite sve pripreme koje je potrebno obaviti kod kuće za bebin dolazak – kao što je dobra zaliha unaprijed skuhane hrane za prvi tjedan, na primjer. Sve mora biti spremno prije planiranog dana poroda jer će vam nakon toga sva energija biti potrebna za oporavak i brigu za novorođenče.

USPOMENE NA DAN ROĐENJA Klik, klik, klik i gotovo! Možda se nećete osjećati vrlo fotogeničnima nakon poroda, možda nećete biti oduševljeni fotografiranjem nakon poroda, no fotografije su često najbolji podsjetnici na uspomene tako da ih upotrijebite kako biste uhvatili svaki aspekt ovog vrlo posebnog dana, ali i način čuvanja uspomene. Nekoliko fotografija nakon poroda bit će sjajan suvenir koji je ovjekovječio te dragocjene trenutke. Ne zaboravite spremiti neke dragocjene podsjetnike, kao što su bolnička narukvica s imenom vaše bebe, sićušna odjeća u kojoj ste je donijeli kući te vaša kolekcija čestitki od brojnih čestitara. Možda možete i osušiti nekoliko cvjetova iz jednog od čestitarskih buketa. Ovi jednostavni podsjetnici na dan rođenja puno će vam značiti u godinama koje dolaze – vrijedi čuvati takve uspomene.

DOBRO DOŠLA KUĆI, BEBO Malo planiranja će vam pomoći da uživate u svom prvom dragocjenom danu kod kuće sa svojom bebom. Neka vaš dom bude spreman za novi dolazak prije nego što počnu trudovi, tako da se možete usredotočiti samo na oporavak i biti sretni nakon poroda. Budite spremni na to da ćete nekoliko dana živjeti u svojoj spavaćoj sobi – neće vam se dati nešto previše, osim hranjenja beba i spavanja. Dakle, držite sve stvari potrebne za njegu bebe nadomak svog kreveta. Upotrijebite umirujuću glazbu i blagu rasvjetu kako bi atmosfera u sobi bila mirna i opuštajuća. Neka vaš partner sve organizira. Njegov je zadatak ispuniti svaku vašu potrebu i držati stvari nenapornima i što je više moguće mirnima. Posjetitelji mogu pričekati dan ili dva, ako je potrebno i ne bi trebali ostajati predugo. Ne zaboravite, trebate se podosta oporaviti, a vaša nova mala obitelj treba to dragocjeno vrijeme za povezivanje.

Pristanak na kolačiće