how-to-host-pregnancymultiples-birthday-parties

Organiziranje rođendanskih zabava za blizance

Ellen Neuborne

Što je prvi rođendan bliže, majke blizanaca suočavaju se s pitanjem koje im je stalno na pameti: To je veliki dan, no kako mogu biti sigurna da će biti poseban svakom mojem djetetu?

Nekoliko je detalja koje majke blizanaca moraju imati na umu kada planiraju prvu rođendansku zabavu za više slavljenika.

Budite jasni kada pišete pozivnice


Da, svatko je već mogao saznati da niste dobili samo jedno dijete. No svakako pazite da su imena svih počasnih gostiju navedena na pozivnici. Tako će gosti znati sve informacije i bit će im sve jasno. Želite da vaši gosti dođu na zabavu s dovoljno poklona.

Zabavite se


Mnogo je poznatih dvojki i trojki u stvarnom i izmišljenom svijetu. Te poznate grupe iskoristite kao nadahnuće kada govorite o svojoj djeci.

Hrana bez mnogo stresa


Svaki dan proveden s blizancima dan je pun obaveza, a prvi rođendan nije nikakva iznimka. Planirajte poslužiti hranu koju možete lako servirati i jesti. To nije dan za pravljenje souffléa ili posluživanje vrhunskog francuskog menija u četiri-pet sljedova!

Nemojte si komplicirati život i radije se odlučite za grickalice, sendviče i slično. Ne morate stalno brinuti oko posluživanja gostiju, nego uživajte i vi u zabavi.

Upotrijebite pomoć drugih


Razmislite o tome da zamolite neke članove rodbine da vam pomognu s bebama na dan slavlja. Ili unajmite pouzdanog babysittera na jedan dan. Prvi rođendani mogu biti zabavni, ali i puni stresa za počasne goste – par ručica koje bi vam pomogle omogućit će da bebe uživaju u svom danu jednako kao i odrasli.

Sačuvajte uspomene


Budući da imate dvojke ili trojke, nećete imati slobodne ruke da snimate fotoaparatom ili kamerom. Ne propustite taj dan snimati fotografije i/ili filmove. Razmislite o tome da angažirate jednog ili više gostiju za fotografiranje/snimanje filma i da tako pomognu ovjekovječiti dragocjene trenutke tog važnog dana.

Prvi rođendani su posebna prigoda, a prva godina s blizancima obično je vrijeme prepuno obaveza. Uzmite si taj dan za proslavu vašeg zajedničkog uspjeha s bebama i pozitivno gledajte na budućnost.

Vjerojatno će vam se svidjeti i: