Rješenja za bebin san: U pokretu

Jennifer Kelly Geddes

Vrijeme za odmor nije samo zabava, to je također sjajna prilika za razvoj vašeg novorođenčeta. Vrijeme daleko od kuće uvodi je u nove prizore i zvukove – nažalost, nova okolina ima i svoje nedostatke, također.

Naime, novi način spavanja i hotelski krevet mogu poremetiti čak i najbolju rutinu mirnog spavanja. Pretvaranje hotelske sobe u udobno mjesto za spavanje vašem djetetu može osigurati slatki san. Upotrijebite ova rješenja za bebino spavanje kada ste u pokretu kako bi vašem novom suputniku pripremili ugodno okruženje za spavanje.

Vježbajte kod kuće

Planirate li upotrijebiti prijenosni krevetić na putovanju? Ako je tako, razmislite da ga rasklopite kod kuće i ostavite bebu spavati u njemu nekoliko noći. Ona će imati priliku iskusiti kako se osjeća, pomažući da je pripremite za upotrebu u hotelu.

Spakirajte neke njezine prijatelje

To se podrazumijeva: Ne zaboravite voljenog medvjedića, njezinu mekanu, izlizanu deku i omiljenu dudu.

Djeca su većinom vrlo vezana za svoje igračke i ne mogu dobro spavati bez njih, pa na popis za pakiranje definitivno uključite jednu (ili dvije) najdraže.

Razmislite o prostoru

Ako vaše novorođenče ili starije dijete kod kuće spava u svojoj sobi, može je omesti ako sada iznenada ima vas pored sebe. Provjerite okolo i usporedite cijene za povezivanje soba i apartmana. Ako je rezultat dobro spavanje na godišnjem odmoru, rezervirati dodatni prostor može biti vrijedno novca!

Zadržite rutinu

Ako je kupanje, dvije priče, tri pjesme i leptir poljupci ono što je potrebno da svoje novorođenče kod kuće otpremite u zemlju snova, upotrijebite isti ispraćaj tijekom putovanja. Vaše dijete će pronaći utjehu u poznatoj rutini, a kako te aktivnosti signaliziraju da je vrijeme za odlazak na spavanje, one će pomoći da se smiri dok ste na odmoru.

Putovanje s djecom je uvijek avantura, ali vođenje računa da vaše novorođenče u hotelu spava koliko mu je potrebno, prvi je korak prema mirnom i zabavnom odmoru za sve.

Pristanak na kolačiće