10 zabavnih ideja za kartice s objavom trudnoće

Deidre Uria

Tajna koju nosite uskoro će biti otkrivena – doslovno. Evo 10 dobro osmišljenih ideja za najavu trudnoće koje će oduševiti vas i vašeg partnera.

1. Ultrazvučna zabava Skenirajte prvu sliku bebe snimljenu ultrazvukom i isprintajte je u desetke primjeraka i neka bude na poleđini vaše kartice s najavom trudnoće. Stavite sliku na komad kartona veličine razglednice i stavite „Eto me uskoro” u gornji desni kut slike ultrazvuka s datumom termina rođenja vaše bebe.

2. Pozitivno oduševljeni Pronađite sliku vašeg pozitivnog testa na trudnoću, hajde priznajte znamo da ste to snimili. Zatim je okružite digitalnom fotografijom. Slika će reći sve, no budite spremni na brdo poziva, SMS-ova i poruka u e-pošti.

3. Roda je krenula na vašu adresu Nabavite sliku rode. Stavite sliku u prethodno osmišljenu obavijest o trudnoći i pošaljite je digitalnim putem prijateljima i rodbini.

4. Velika pomoć braće i sestara Odijenite starije dijete u košulju na kojoj piše „veliki braco" ili „velika seka"i slikajte ga. Ispišite i pošaljite bliskim osobama uz kratku poruku s datumom termina poroda.

5. Napišite na ploču Kupite malenu ploču za pisanje i napišite kredom crtu prema dolje i datum termina rođenja bebe. Neka vas partner snimi dok držite ploču uz istaknuti središnji dio. Napravite kopije i pošaljite ih.

6. Sjedala zauzeta! Poredajte sjedalice na travu – jednu za vas, jednu za vašeg partnera i manju za buduću bebu. Namjestite tajmer kamere, sjednite svako na svoju sjedalicu i smiješite se. Poruka će biti jasna, pa očekujte da će vam rodbina i prijatelji početi kucati na vrata kako bi vam osobno čestitali.

7. Nakon bebina rođenja Zavežite lijepu mašnu oko svoje uzbudljive vijesti i pošaljite prijateljima i rodbini.

8. Sretan rođendan! Pošaljite bliskim osobama pozivnicu na rođendansku proslavu preko Interneta, no nemojte sve otkrivati tako da moraju klikati da bi saznali detalje.

Unutar pozivnice ih zamolite da vam se, barem u mislima, pridruže u proslavi dana rođenja bebe s vama i vašim partnerom dok budete slavili dobrodošlicu novog člana obitelji.

9. I još nešto Pošaljite obavijest mnogim bliskim osobama da bi izgledalo kao da provjeravate kako su i znaju li novosti o vašoj obitelji. Pri dnu pisma navedite P.S. „Očekujemo bebu na dan (upišite datum termina rođenja).”

10. Spremni za portret Izradite lažnu naslovnicu časopisa sa slikom sebe i udaraca bebe u trbuhu sprijeda i u sredini. Naslovi članka trebali bi otkriti detalje o vašoj trudnoći, primjerice datum termina poroda, žudnju za hranom i bebin spol (ako vam je poznat). Pošaljite i očekujte lijepe želje.

Bonus: Pobjednik! Naručite prilagođene kartice koje nakon grebanja imaju napisano, „Kuc, kuc! Tko je?” Primatelji će zagrepsti kupon koji će otkriti: „Beba (vaše prezime), termin (unesite termin porođaja)”.

Dijeljenje ove uzbudljive vijesti da ćete uskoro postati roditelji (možda čak i drugi, treći i četvrti put) velika je stvar i stoga se dobro zabavite s tim objavama!

Pristanak na kolačiće