Objava vijesti o trudnoći: objava partneru

Deidre Uria

Uzbuđenje koje osjećate kad saznate da ste trudni nije lako sakriti, bila to prva ili peta trudnoća. Prije nego izbrbljate dobre vijesti partneru, odaberite neki od devet zabavnih načina kako biste mu javili da će postati tata.

1. Iznenađenje na kraju dana

Na dan kad potvrdite trudnoću, pred spavanje uđite u krevet pokraj partnera i recite mu sa smješkom „Laku noć, tata!"

2. Uposlite kuhinjsko osoblje

Napravite rezervaciju u dobrom restoranu i zamolite kuhinjsko osoblje da na tanjuru za desert vašeg partnera napišu „Čestitamo". Ako već neko vrijeme pokušavati dobiti dijete, vjerojatno će brzo otkriti značenje, ali ako je beba sretno iznenađenje, možete se praviti da ništa ne znate dok ne pogodi.

3. Otvaranje dara

Dočekajte vašeg partnera na doručku s ukrasnom vrpcom zavezanom oko pojasa. Zamolite ga da otvori dar i vidjet će poruku „Trudna sam" napisanu s donje strane vrpce.

4. Glazba je zvonka radost

Izradite popis pjesama na kojem će svaka pjesma imati riječ beba ili „baby" u naslovu. Pustite glazbu i povećajte glasnoću jednog vikenda kada se oboje opuštate kod kuće. Probajte vidjeti koliko će mu trebati prije nego shvati!

5. Neka hrana govori

Izađite iz kruga uobičajenih tjednih ručaka i pripremite partneru ukusno jelo od rebaraca odojka, mladog krumpira, mladog kukuruza i mlade mrkve.

6. Komunikacija putem torte

Ispecite tortu i na glazuri napišite „Trudna sam". Opušteno je stavite ispred njega nakon večere i promatrajte njegovu reakciju.

7. Uključite djecu u zabavu

Ukrasite majicu kratkih rukava vašeg starijeg djeteta pomoću markera za tekstil i boja i s prednje strane napišite „Veliki brat". Neka obuče majicu i potraži oca (ili ga dočeka kad se on vrati s posla). Poslušajte reakciju partnera iz druge prostorije i budite spremni za velik zagrljaj kad sazna gdje se skrivate.

8. Dar iznenađenja

Ako vam nije problem samoj otići na prvi pregled i ultrazvuk, iznenadite ga zamatanjem slika u malu kutijicu za dar koju ćete mu dati na večernjem izlasku.

9. Prenesite poruku

Recite roditeljima svog partnera i uputite ih da mu otkriju vijesti za vrijeme razgovora. On bi se isprva mogao nasmijati od uzbuđenja ili nervoze, ali vijest koju čuje od svojih najmilijih bit će poseban trenutak koji nikada neće zaboraviti.

Uživajte u trenutku kada odlučite objaviti vašu trudnoću partneru jer će vam to biti prekrasno zajedničko putovanje!

Pristanak na kolačiće