Ideje za otkrivanje spola: curica

Deidre Uria

Vrijeme je za odgovor na vječno pitanje: dečko ili curica? Ako ste odlučili pozvati obitelj i prijatelje na proslavu otkrivanja spola, nudimo vam devet načina na koje možete otkriti vijest!

1. Polako otkrivanje

Roditelji koji organiziraju proslavu otkrivanja spola mogli bi otkriti sljedeće ideje osobi koja će najaviti najveću (i najvažniju) tajnu proslave: spol djeteta!

• U dućanu za djecu odaberite plavi i rozi bodi za bebe otprilike iste cijene. Predajte na blagajni zatvorenu omotnicu s papirićem na kojemu je napisan spol djeteta i neka se zatim tajno zapakira bodi koji odgovara spolu. Pričekajte s otvaranjem dara do proslave otkrivanja spola s obitelji i prijateljima.

• Povežite proslavu otkrivanja spola s darivanjem djeteta. Predajte zatvorenu omotnicu koju ste dobili od tehničara na ultrazvuku voditelju zabave i neka on/a u tajnosti isplanira temu i dijelove proslave. Na dan zabave pobrinite se da su kamere postavljene kako bi se snimili vi i vaš partner dok prolazite kroz vrata i reagirate na uzbudljive vijesti.

• Kupite bočice za pravljenje balončića – s plavim i rozim pakiranjem – i zamolite prijatelja ili člana obitelji da potajno doda boju za hranu (u ovom slučaju crvenu) u otopinu. Na proslavi otkrivanja, vi i vaš partner trebali biste nositi bijele kratke majice i jedno u drugo puhati balončiće. Nakon što se majice osuše, stavite ih u kutiju s podsjetnicima uz druge predmete za uspomenu koja će visjeti u bebinoj sobi.

• Neka voditelj zabave naruči tamni balon u dućanu za zabave i zamoli da se on ispuni rozim konfetima. Za vrijeme okupljanja, neka netko od vaših najmilijih slika kad vi i vaš partner probušite balon.

• Zamolite voditelja zabave da naruči piñatu koja će izgledati neutralno, ali će biti ispunjena plavim ili rozim slatkišima i igračkama. Na proslavi otkrivanja, neka članovi obitelji i prijatelji naizmjence udaraju piñatu, zatim vi i vaš partner zadajte posljednji udarac. Nakon što sve ispadne iz piñate, uzmite malo igračaka i slatkiša i bacite ih iznad glave. Bit će to prekrasna slika.

Potpisano, zapečaćeno i dostavljeno

Ako živite daleko od svojih najmilijih ili jednostavno ne želite organizirati zabavu za otkrivanje, nudimo vam nekoliko ideja kako možete zabilježiti otkrivanje spola i podijeliti ga putem pošte, e-pošte ili vaše najdraže društvene mreže.

• Dogovorite se s partnerom prije važnog pregleda da samo njemu tehničar na ultrazvuku otkrije spol djeteta nakon skena. Zamolite ga da kupi neki nakit (naušnice s rubinima zvuče lijepo, zar ne?) koji će otkriti spol djeteta. Predložite partneru da odete na intimnu večeru kako bi vam otkrio dar, a zatim se slikajte s novim nakitom. Objavite sliku na društvenoj mreži i pričekajte reakcije!

• Neka vaš partner slika kako pušete rozi blistavi prah s dlanova. Uredite sliku tako da je sve crno-bijelo osim praha. Napravite nekoliko kopija slike i pošaljite ih rodbini i prijateljima.

• Ako na jesen otkrijete spol djeteta, pozovite prijatelje i članove obitelji da s vama režu bundeve za noć vještica. Na vašoj pažljivo urežite „Cura je!", ali neka nitko ne vidi! Kad završite rezanje, stavite zapaljenu svijeću u bundeve i stavite ih na kućni prag. Recite svima neka stanu ispred dok su im oči zatvorene i snimite njihove reakcije kada im kažete da otvore oči. Slikajte se s izrezanom bundevom i pošaljite sliku e-poštom, zajedno sa slikom reakcija koje ste snimili kamerom, vašim dragima koji nisu mogli doći na rezanje bundeva.

Ne postoji krivi način za otkrivanje spola djeteta – ako odlučite otkriti ga – zašto se onda uz to ne biste zabavili?

Pristanak na kolačiće