8 zabavnih ideja za objavu trudnoće

Deidre Uria

Objava trudnoće prijateljima i obitelji veliki je korak. Želite prenijeti sve osjećaje radosti i uzbuđenja bliskim osobama. Prva je objava uistinu posebna prilika koja odgovara tim osjećajima – a možda je i više od toga.

Objave koje plijene pažnju zamijenile su jednostavne telefonske pozive i rukom napisane poruke. Evo osam smiješnih načina na koje možete objaviti novost.

1. Bebina težina

Odijenite sebe i partnera u usku košulju u kojoj će vaš trbuščić biti istaknut, a trbuh vašeg partnera previše istaknut. Učitajte fotografiju na računalo i uredite je tako da dodate riječ „Hrana" i strelicu prema dolje iznad partnera i riječ „Beba" i strelicu prema dolje iznad sebe. Pošaljite je svima koje znate – dobro, možda ne baš svima.

2. Svi znakovi upućuju na trudnoću!

Zamolite partnera da vas slika ispred znaka upozorenja „Djeca na cesti" pokraj ceste. Neka vam to bude profilna slika na društvenim mrežama i pozadinska slika na računalu i pametnom telefonu.

3. Slatke objave

Naručite posebne kolačiće u obliku odjeće za bebu i zamolite slastičara da na svakom kolačiću napiše: „Beba (prezime) dolazi (datum termina)" Pošaljite jednog svakom članu užeg kruga vaše i partnerove obitelji i najboljim prijateljima.

4. Nove cipelice

Zgrabite marker i tri para cipela (ako je ovo vaše prvo dijete) – partnerove omiljene tenisice, vaše balerinke i malene bebine cipelice. Markerom napišite partnerovu godinu rođenja na potplatu, vašu godinu rođenja na vašim potplatima i očekivanu godinu rođenja bebe na cipelicama.

Neka vas posebni pomoćnik slika tako da se potplate vide, dok svatko od vas dvoje drži po jednu cipelicu. Podijelite ovu sliku putem društvenih mreža.

5. Mala pomoć braće i sestara

Odijenite starije dijete u košulju na kojoj piše „veliki braco" ili „velika seka"i slikajte ga. Ispišite sliku, uokvirite je i sačuvajte je za sljedeću priliku za darivanje najdražih.

6. Vaše zlato

Pošaljite svojim najboljim prijateljima i obitelji malu kutijicu slatkiša, u njoj neka bude i poruka: „I naš je slatkiš na putu, doći će (datum).”

7. Roda je krenula na vašu adresu

Nabavite sliku rode. Stavite sliku u prethodno osmišljenu obavijest o trudnoći i pošaljite je digitalnim putem prijateljima i rodbini.

8. Opasnost od jutarnje mučnine!

Pozirajte u ne baš glamuroznoj, ali urnebesnoj, fotografiji na kojoj vam je glava dijelom u školjci, a pozitivan test za trudnoću stoji na ormariću. Neka partner fokus postavi na test za trudnoću kako biste bili lagano zamućeni u pozadini. E-poštom pošaljite fotografiju prijateljima i članovima obitelji koji cijene vaš toaletni humor.

Objava trudnoće na upečatljiv način zadivit će vašu obitelj i prijatelje, zato se pobrinite da objava rođenja bude još upečatljivija.

Pristanak na kolačiće