Mama mami: kako sam ja objavila da sam trudna

Rebecca (30, Clifton, New Jersey) „Poslala sam e-poštu obitelji da se okupimo i igramo društvene igre. Kada smo svi bili skupa, predložila sam da igramo Pictionary. Kad je na meni bio red za crtanje, nacrtala sam tri linije jer su bile tri riječi. Zatim sam nacrtala ženu s velikim trbuhom i strelicom od nje prema trećoj liniji, oko iznad prve linije i slovo M iznad srednje linije. (To znači „Trudna sam.")

Svi su počeli vikati jer nije dozvoljeno upotrebljavati slova u igri i uopće nisu shvatili poruku. Nakon nekoliko trenutaka, kad su shvatili što to znači, počeli su vrištati od sreće, plakati, grliti me i smijati se."

Kim (39, Delran, New Jersey) „S prvim sinom mužu sam za Dan očeva dala majicu kratkih rukava i kapu s natpisom Najbolji tata. Isprva je bio zbunjen, ali je kasnije shvatio da će postati otac. Kada sam rekla majci da će postati baka prvi put, dala sam joj knjigu o bakama. Naravno da su joj suze tekle u potocima!"

Brittany (23, Somers, Montana) „Najprije sam sestri rekla da će ponovno postati teta (najstarija je sestra već imala djece). Zatim sam drugoj sestri poslala poruku da će ponovno postati teta. Nakon toga sam najstarijoj sestri rekla da će prvi put i ona postati teta! Svi u obitelji bili su jako uzbuđeni zbog mene i bili su presretni zbog prinove u obitelji."

Danielle (28, Maple Shade, New Jersey) „Imali smo obiteljsko okupljanje s tatom, pomajkom i trogodišnjim bratom Ryanom. Pričali smo s Ryanom dok su ostali slušali i pitala sam ga kako bi se osjećao da postane ujak. Na minutu svi su gledali začuđeno, a onda je buknulo uzbuđenje"

Nicole (41, Sicklerville, New Jersey) „Meni je bilo interesantno jer je muž obavijestio mene. „Draga, u zadnje vrijeme si malo ćudljiva i papaš više nego inače. Da nisi možda...?" Odgovorila sam: „Nikako, mislim, moguće je, ali, čekaj... možda smo?" Nakon potvrde, posjeli smo naše sinove od 19 i 15 godina i rekli im da imamo savršen posao za njih – bit će dadilje!"

Pristanak na kolačiće